Primeurs tijdens de NanaWoody&John Summer Party

mei 25, 2023

Post image for Primeurs tijdens de NanaWoody&John Summer Party

Natuurlijk laten alle participerende brillenmerken (zie lijstje in de flyer hieronder) op de catwalk tijdens de NanaWoody&John Summer Party hun nieuwste modellen zien en zoals dat bij een goede show hoort, zorgt het platform voor zelfstandige opticiens en hun leveranciers zelfs voor een paar echte primeurs en verrassingen.

DeRigo Nederland is nog niet officieel van start maar voor deze show heeft NanaWoody&John al wel de eyecatchers van collecties als Chopard, Philipp Plein, Roberto Cavalli, Police en Zadig & Voltaire in huis. We kunnen ons zomaar voorstellen dat hier de eerste exclusieve dealerships vastgelegd gaan worden. En Italianen zijn goed in eyecatchers dus deze wil je echt niet missen! Sommige komen zelfs rechtstreeks van het filmfestival in Cannes waar ze schitterden op de rode lopers.

Voor de mode werkt NanaWoody&John samen met verschillende bekende merken zoals LaDress, Mr. Marvis en Ani Ani Beachwear waarmee de stylisten alle momenten van de dag van zakelijk tot casual en van pool tot een zwoele zomeravond, kunnen laten zien. En natuurlijk hebben ze bij iedere look een passende (zonne)bril gevonden.

Alle zelfstandige opticiens en hun medewerkers zijn van harte welkom en voor iedere opticien die aanwezig is, zorgt NanaWoody&John na afloop voor een mooi perspakket met tekst en foto’s voor de eigen lokale media.

Aanmelden kan via support@nanawoodyandjohn.com        

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: