Optiekbranche worstelt nog altijd met het mode imago

januari 17, 2023

Post image for Optiekbranche worstelt nog altijd met het mode imago

Vorige week schreven we dat het overgrote deel van de opticiens die een optiekbeurs bezoekt dat doet om nieuwe brillen en zonnebrillen te zien en in te kopen. Anders gezegd, het mode-element speelt op de beurzen de hoofdrol. Dat zie je alleen helaas nog niet terug in de posts op sociale media. Wie de optimunichtag aanklikt ziet een weinig inspirerende pagina met grotendeels saaie plaatjes (of nog erger) waar dat eigenlijk een grote showcase van aantrekkelijk gefotografeerde mensen met de mooiste, goed gekozen en nog beter gestylde nieuwe brillen en zonnebrillen zou moeten zijn.

Klik ter vergelijking eens op de tag pittiuomo’ van de gelijknamige mannenmodebeurs die, toevallig ook afgelopen weekend, in Florence gehouden werd. Daar zie je 1 grote showcase van perfect geklede heren die samen een geweldig inspirerend beeld van de actuele mannenmode laten zien. Overigens negen van de tien keer met mooie (zonne)brillen waarmee ze ons een fijne dienst bewijzen.   

Misschien een mooie uitdaging voor de aankomende BOLD beurs in Utrecht? Laten we deze beurs met z’n allen ons best doen om online wel zo’n inspirerende pagina te creëren. Dus trek je mooiste outfit aan, kies er op de beurs een prachtig passende bril of zonnebril bij (hip of juist klassiek maar vooral passend en stijlvol) en post dat met de tags ‘boldopticalfair’ en ‘nanawoodyandjohn’. Om de mooiste foto’s te maken ben je in ieder geval van harte welkom in de NanaWoody&John Lounge waar onze charmante fotomodellen/hostesses en ervaren instagrammers je graag adviseren en assisteren!       

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: