Optiek afgelopen week volop in het nieuws

april 7, 2015

Post image for Optiek afgelopen week volop in het nieuws

RTL Nieuws had de scoop en die werd daarna gretig opgepikt door andere media. Kinderen kijken te veel naar hun mobiele telefoon of tablet en spelen te weinig buiten. Het Medisch Centrum van de Erasmus Universiteit onderzocht het en kwam met de alarmerende cijfers naar buiten. Het lijkt onwaarschijnlijk dat kinderen door dit bericht weer massaal buiten zullen gaan spelen dus dan maar wat eerder aan de bril en dat is tegenwoordig gelukkig geen straf meer.

RTL Boulevard besteedde aandacht aan de trends en liet en passant zien waarom je beter geen bril bij de drogist kunt kopen. Het verschil tussen de slecht passende monturen van de door Eyelove gesponsorde blogger Serena Verbon en de subtiele en perfect zittende modellen van Etienne Frederiks en Susanne Klemm van Suzy Glam moet zelfs voor de leek te zien geweest zijn. Lifestyle deskundige Fiona Hering, getooid met een oversized model van G-Star RAW, brak maar weer eens een lans voor de bril en moedigde iedereen aan de bril als mode-item te beschouwen en er altijd meer dan één tegelijk in de garderobe te hebben.

En tot slot ruimde het weekend magazine VROUW bij de Telegraaf een pagina in om de lezers nog eens haarfijn uit te leggen hoe dat nou met verziendheid, bijziendheid, ooglaseren en dergelijke zit. Wat is een fabeltje en wat is een feit? De kop verwees natuurlijk op een vrolijke manier naar Pasen, leuk gevonden! Al met al weer veel aandacht voor de optiek en die is natuurlijk altijd welkom.

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: