Laten we ogen belangrijk maken

september 19, 2018

Post image for Laten we ogen belangrijk maken

Vorig jaar hebben we een prachtig filmpje gemaakt dat maar één doel had. Mensen laten beseffen hoe belangrijk hun ogen zijn. Dat filmpje staat natuurlijk nog steeds online op de website van NanaWoody&John en is nog even relevant als een jaar geleden. Het kan nog steeds gedeeld worden en als u dat nog niet gedaan hebt, zou u het alsnog kunnen doen!

(By the way, Pearle heeft voor het Happy Eyes filmpje goed naar onze film gekeken maar gelukkig waren wij de eerste en dat gaan we met de nieuwe campagne weer zijn)

Inmiddels hebben we een nieuwe campagne met dezelfde boodschap ontwikkeld. De campagne slogan wordt de rode draad voor de komende tijd. Alle NanaWoody&John abonnees kunnen er gebruik van maken en actief mee doen. Het doel is onveranderd. Mensen laten beseffen dat ogen belangrijk zijn en goede oogzorg een noodzaak!

Nog geen abonnement op NanaWoody&John? Het kost slechts 295 euro per jaar. Daarmee help je ons om publiciteit voor de zelfstandige opticien te maken en profiteer je van onze acties en services. Aanmelden of eerst meer informatie? Stuur een mail naar support@nanawoodyandjohn.com

VT-T-shirt

meer info


 

VT-ZoOgen-XT

 

Be Sociable, Share!