Maak maximaal gebruik van de mogelijkheden die NanaWoody&John biedt

augustus 20, 2018

Post image for Maak maximaal gebruik van de mogelijkheden die NanaWoody&John biedt
  • Blogs op de websites en posts op sociale media

Hoe meer input wij krijgen hoe meer we over jullie merken kunnen schrijven. We bereiken daarmee consumenten maar ook heel veel zelfstandige opticiens die ons volgen. Stuur ons dus zo veel en vaak mogelijk beeld en eventueel tekst, dan maken wij er mooie verhalen van!

Brands-SITE-X1

  • Daily Shots of News

Die blogs en posts vertalen we ook altijd naar Daily Shots of News voor de opticiens die zich op NanaWoody&John geabonneerd hebben zodat die ook weer nieuwe items voor hun eigen sociale media hebben.

Brands-SITE-X2

  • VIP AANBIEDINGEN

Deze nieuwe pagina op de website biedt extra mogelijkheden om jullie merk(en) te promoten én tegelijkertijd de verkoop bij de opticien maximaal te activeren en stimuleren.

Brands-SITE-X3

  • Brillen in blogs en posts

Stel ons ieder seizoen een paar monturen en/of zonnebrillen ter beschikking zodat wij ze kunnen fotograferen voor blogs en posts op bijvoorbeeld onze Instagram pagina.

Brands-SITE-X4

  • Brand Stories Film

Onze nieuwe TV-pagina biedt de mogelijkheid merk- en bedrijfsfilmpjes te tonen. Die mooie filmpjes maken wij tegen kostprijs en kunnen na publicatie ook door jullie zelf gebruikt worden. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Brands-SITE-X5

  • Brand Stories Print

De afgelopen tijd hebben we regelmatig mooie fotoshoots voor verschillende merken zoals Lafont, Cazal en bijvoorbeeld Kaleos Eyehunters gedaan. Vanaf nu bieden we de mogelijkheid die fotoshoots om te zetten in gedrukte Specials van ons magazine. Brand Stories Printed geeft je merk een boost en zorgt voor nieuwe klanten. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Brands-SITE-X6

  • Dealerlisting

Het is de bedoeling dat de consument op de website gemakkelijk kan vinden waar een merk verkocht wordt. Daarvoor koppelen we online de deelnemende merken aan de verkoopadressen. Stuur ons daarvoor een dealerlijst en zorg dat die lijst met enige regelmaat aangevuld/ververst wordt zodat de informatie up-to-date blijft.

Geen dealerlijst beschikbaar? Laat ons dan weten waar de consument informatie over het merk en de verkoopadressen kan krijgen. Dan vermelden we dat emailadres of telefoonnummer bij de verkoopinformatie.

Brands-SITE-X7

Be Sociable, Share!