Maak gratis gebruik van de nieuwe VIP AANBIEDINGEN pagina

augustus 20, 2018

Post image for Maak gratis gebruik van de nieuwe VIP AANBIEDINGEN pagina

Op onze nieuwe VIP AANBIEDINGEN pagina vindt de consument sinds kort aanbiedingen van zonnebrillen en brillen maar straks bijvoorbeeld ook alles over de NanaWoody&John OOGMEETWEKEN en de CONTACTLENSWEKEN. Het doel is potentiële klanten naar de winkels te ‘lokken’.

Deelnemende merken kunnen 1 specifiek model bril of zonnebril selecteren en de inkopers vertellen dat ze met dat specifieke model een bijzondere AANBIEDING gaan doen.

Die inkopers/opticiens kunnen meedoen en als verkoopadres gecommuniceerd worden als ze een aantal stuks (wij adviseren 5 maar in sommige gevallen is 3 ook een optie) van dit model met extra korting (ons advies is minimaal 25%) inkopen. Die 25% korting wordt vervolgens uiteraard ook doorgegeven aan de consument.

In het geval van een correctiemontuur doen de glasleveranciers ook mee en krijgt de consument ook korting op de glazen. Let wel, alleen bij verkoop van het speciaal geselecteerde model en zolang de voorraad strekt.

De CENTROP beurs cq HALL of FRAMES zijn perfecte momenten om een actie als dit bij de klanten te lanceren. Sterker nog, wij gaan vooraf alle opticiens een mail sturen en ze informeren over alle acties die al bij ons bekend zijn zodat ze nog meer reden hebben om op de beurs even bij juist deze bedrijven/merken langs te gaan.

De INKOOP kan vanaf nu, de CONSUMENTEN ACTIE gaat in zodra de (zonne)brillen uitgeleverd worden. Dat kan dus ieder gewenst moment in het najaar zijn.

Wij ondersteunen iedere actie vervolgens actief met een grote ONLINE CAMPAGNE (betaald) en zorgen ervoor dat de deelnemende opticiens zelf ook voldoende passend materiaal voor hun eigen lokale (online) communicatie hebben. Bovendien activeren en stimuleren we ze om dat materiaal ook actief in te zetten.

Met blogs en posts op sociale media houden we de actie gedurende de hele looptijd actueel.

Normaal betaald een merk per actie 1.500 euro. Ter introductie bieden wij de ACTIE nu helemaal gratis aan en betalen wij de online advertentiecampagne.

Hier nog even de hele procedure op een rij:

Brands-VIP-Site-XTR

 

Be Sociable, Share!