Deze week staan onze tips helemaal in het teken van de Oogmeetweken. Heeft u zich al aangemeld? Lees hier wat we allemaal gaan doen!

augustus 20, 2018

Post image for Deze week staan onze tips helemaal in het teken van de Oogmeetweken. Heeft u zich al aangemeld? Lees hier wat we allemaal gaan doen!

In oktober gaan we lekker veel publiciteit genereren voor de OOGMEETWEKEN bij de deelnemende NanaWoody&John opticiens. Onze nieuwe VIP AANBIEDINGEN pagina is mede daarvoor gebouwd. Op die pagina kunnen we GRATIS OOGMETINGEN aanbieden en potentiële klanten uitnodigen naar de deelnemende winkels te komen. Nog niet gezien hoe het werkt? Kijk dan even op de pagina bij de aanbiedingen die er nu opstaan en vervang die aanbiedingen in gedachte door een gratis oogmeting.

En niet zomaar eentje maar een professionele meting door een gediplomeerde, deskundige en ervaren opticien of optometrist. Zo eentje die verder kijkt dan de cijfertjes die uit de autorefractor rollen en je daarom veel beter kan adviseren.

Ogen verdienen gewoon een regelmatige check, zeker in deze tijd waarin ze zwaar belast worden.

U hoort en ziet de tone of voice. We willen niet alleen bestaande, vaak oudere klanten aanspreken maar juist ook jongere klanten die we (dreigen) te verliezen aan goedkope aanbieders met hippe communicatie.

Wat gaan we doen om het te communiceren?

  • Gratis Oogmeting als VIP AANBIEDING op de website
  • Uiteraard rechtstreeks gekoppeld aan de deelnemende opticiens
  • Sterke campagnebeelden die speciaal voor deze OOGMEETWEKEN gemaakt worden
  • Het NanaWoody&John magazine volledig in het teken van ogen, oogmetingen, preventieve oogzorg, bedreigingen door UV en bijvoorbeeld het gebruik van digitale apparatuur, brillenglazen, kinderen, contactlenzen etc. (50 stuks gratis, meer stuks tegen kostprijs)
  • Dagelijkse blogs en posts op sociale media
  • Uiteraard een compleet pakket met beeld en tekst voor gebruik op jullie eigen sociale media
  • Hippe t-shirts voor jullie teams en eventueel ook om aan klanten cadeau te doen (10 stuks gratis, meer tegen kostprijs)
  • PR-campagne richting andere media

Wie kan meedoen? Alle opticiens met een abonnement op NanaWoody&John!

Kosten? Slechts 250 euro per winkel!

Doe mee! Samen maken we het verschil en laten we zien waarom en waarin de zelfstandige opticien zich onderscheidt van de ketens en nieuwe (online) aanbieders! Meld je vandaag nog aan. Een mailtje aan support@nanawoodyandjohn.com is voldoende

Be Sociable, Share!