Nieuwe look & feel voor NanaWoody&John en dit jaar al ruim 2 miljoen views

mei 10, 2022

Post image for Nieuwe look & feel voor NanaWoody&John en dit jaar al ruim 2 miljoen views

Vanaf de start van Not Just Vision in 2002 was het ons doel om mooie brillen en zonnebrillen als echte modeaccessoires in de spotlights te zetten. Het ging ons daarbij om de consument. Trade magazines en business to business events waren en zijn er al genoeg. Dat we met onze publiciteit richting consument ook een stevig business to business effect creëren is onmiskenbaar, logisch en mooi meegenomen. Twintig jaar geleden bestond online communicatie nog niet. We richtten ons daarom op samenwerking met de bestaande media in print en op televisie. We deden mee aan Holland’s Next Top Model en bijvoorbeeld Looking Good en waren vaak te gast in andere televisie programma’s. We maakten specials bij de Glamour, Nouveau en Jackie’s en inspireerden met ons eigen BRILLANT magazine en een heleboel events zoals de shows tijdens de Amsterdam Fashion Week en de Fêtes de la Vue.

De ontwikkelingen online en de komst van social media zorgden voor nieuwe uitdagingen. Traditionele media verloren de afgelopen jaren aan waarde en online bood juist nieuwe kansen. Die benutten we nu volop met NanaWoody&John dat zich ontwikkelde van een online magazine tot een handige eyewear guide en functionele advertising tool waarmee we, in samenwerking met partner merken en winkels, maandelijks honderdduizenden consumenten bereiken, inspireren en waar mogelijk doorsturen naar de winkels.

Sinds gisteren heeft de website een nieuwe look & feel die de consument nog beter gaat helpen te vinden wat hij of zij zoekt en een homepage die direct duidelijk maakt wat we zijn: een handige eyewear guide waar je de mooiste brillen en zonnebrillen vindt en gemakkelijk een verkoopadres in de buurt.

Bezoek aan de site activeren we organisch maar vooral met online advertenties op Facebook en Instagram.

Deze week alleen al hebben we maar liefst 35 advertenties online en de komende weken staan er zowel nationaal als lokaal nog veel meer grote campagnes met mooie calls to action gepland.

Zo informeren en inspireren we consumenten en activeren we ze om te kiezen voor echt mooie (zonne)brillen die je natuurlijk bij de zelfstandige opticiens koopt.

Stay tuned of beter nog…doe mee met je merk(en) of je winkel(s) en draag ook een steentje bij aan de toekomst van de zelfstandige opticiens want juist samen kunnen we het verschil maken, consumenten inspireren met echt mooie brillen en zonnebrillen en ze naar de zelfstandige winkels leiden…

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: