Neubau legt nog eens uit hoe zij brillen maken…

juli 10, 2020

Post image for Neubau legt nog eens uit hoe zij brillen maken…

Onlangs organiseerde Neubau in restaurant Graanmarkt in Antwerpen een persevent waar het de aanwezige journalisten informeerde over hoe een Neubau bril of zonnebril van het nieuwe Natural3D materiaal gemaakt wordt. Niet voor niets op deze plek want chefkok Seppe Nobels van Graanmarkt doet er, net als Neubau, alles aan om de ecologische footprint van het restaurant tot het minimum te beperken. Zo heeft hij een mooie tuin op het dak en gebruikt hij vooral lokale producten.

Bij het 3D printing proces van Neubau blijven er totaal geen afvalstoffen achter en wordt het overgebleven materiaal gewoon hergebruikt. Echt ecologisch verantwoord dus.

Als kers op de taart kregen de gasten nog een workshop over bijen want Neubau is partner van de lokale imkerij Save The Queen en heeft zelfs een eigen honing.

De nieuwe 3D geprinte collectie van Natural3D, dat uit olie van de bekende Wonderboom gemaakt wordt, is dit najaar leverbaar en een mooie stap op weg naar een meer duurzame productie. Dat blijkt dus ook in brillen en zonnebrillen mogelijk en past in de trend van een bewustere manier van leven en omgaan met onze leefomgeving.  

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: