Nelleke van der Linde lanceert NVDLFashionlab

augustus 12, 2022

Post image for Nelleke van der Linde lanceert NVDLFashionlab

Nelleke van der Linde kennen we allemaal van DITA en natuurlijk van eerdere samenwerkingen met andere merken die ze stuk voor stuk zeer succesvol vertegenwoordigde.

Tijdens de NanaWoody&John Day at the Beach op maandag 29 augustus in Beachclub Bloomingdale in Bloemendaal aan Zee lanceert ze NVDLFashionlab.

Dit nieuwe initiatief van deze geboren ondernemer met een bewezen trackrecord in de branche, komt precies op het goede moment. De kosten van het meerdere keren per jaar (deels inefficiënt) bezoeken van opticiens rijzen zo langzamerhand de pan uit en zijn ook uit een oogpunt van duurzaamheid nauwelijks meer verdedigbaar. Opticiens hebben bovendien steeds minder tijd voor de inkoop en online (bij)bestellen wordt met de dag aantrekkelijker.

Natuurlijk zullen vertegenwoordigers en opticiens altijd afspraken in de winkel blijven maken maar misschien is het tijd voor een meer hybride systeem waarin fysieke bezoeken en online bestellingen elkaar nog beter dan nu aanvullen

Met NVDLFashionlab vertegenwoordigen Nelleke en haar team merken als Eque M., Retrosuperfuture en Marni en willen ze zo’n hybride model extra aantrekkelijk maken. Hoe ze dat gaan doen, vertellen ze graag tijdens de Day at the Beach op 29 augustus in Beachclub Bloomingdale te Bloemendaal aan Zee waar je natuurlijk ook de nieuwe collecties van heel veel andere topmerken kunt bekijken en inkopen!

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: