NanaWoody&John lanceert een schrijfwedstrijd

augustus 16, 2023

Post image for NanaWoody&John lanceert een schrijfwedstrijd

Ogen liegen nooit. Ze kunnen lachen, huilen, vuurspuwen, verleiden en nog veel meer. En aan ervaren opticiens, contactlensspecialisten en optometristen vertellen ze alles over de conditie van de ogen en de gezondheid van de klant.

Het thema spreekt iedereen aan. De NanaWoody&John t-shirts met de ‘Eyes Never Lie’ opdruk waren in een oogwenk uitverkocht.

Daarom krijgt de succesvolle ‘Eyes Never Lie’ campagne van NanaWoody&John en de aangesloten partnerwinkels dit najaar een vervolg. Om de aansprekende slogan nog meer onder de aandacht te brengen, is bovendien voor een originele insteek gekozen. Iedereen die dat wil kan dit najaar meedoen aan een schrijfwedstrijd met als thema ‘Eyes Never Lie’. De wedstrijd wordt behalve via de eigen NanaWoody&John kanalen en die van de aangesloten opticiens ook via de schrijverswebsite www.schrijvenonline.nl onder de aandacht gebracht. Die site heeft maandelijks 100.000 bezoekers en een Twitter (X) account met 10.000 volgers.

En natuurlijk is er naast de wedstrijd straks ook een uitgebreide campagne met online advertenties die de consument naar de deelnemende winkels verwijzen.

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: