NanaWoody&John goes BOLD

december 20, 2022

Post image for NanaWoody&John goes BOLD

Na 2 succesvolle NanaWoody&John Days at the Beach in Bloemendaal en een al even toffe Day at the Club in de Harbour Club in Amsterdam, is het tijd voor weer iets nieuws. In overleg met de partnermerken heeft NanaWoody&John besloten om op 29 en 30 januari tijdens de BOLD beurs in de Werkspoorkathedraal in Utrecht een NanaWoody&John lounge van bijna 500 meter in te richten. Natuurlijk helemaal in de stijl van de eerdere events dus een gezamenlijke ruimte voor alle merken, geen reclamemateriaal, wel perfecte catering, van alles te zien en te beleven en vooral ook heel veel sfeer en gezelligheid. Hou vanaf nu deze website en onze sociale media in de gaten voor updates over wat er straks allemaal te doen is. 

Voor de (zelfstandige) opticiens is deze nieuwe locatie gemakkelijk want ze hoeven nog maar naar 1 beurs en samen met de aangesloten merken kan NanaWoody&John hier de gezamenlijke missie nog beter laten zien. 

NanaWoody&John is niets meer of minder dan een instrument en alle NanaWoody&John partner bedrijven en merken onderscheiden zich door de zelfstandige opticiens met behulp van het platform actief, zichtbaar en controleerbaar te ondersteunen door te investeren in online reclamecampagnes op Facebook en Instagram. Altijd met een directe verwijzing naar de verkoopadressen op de website’.

Het doel daarvan is helder. Samenwerken met de zelfstandige opticiens om hun marktaandeel veilig te stellen en zelfs uit te breiden. 

In de afgelopen 2 jaren werden via het NanaWoody&John platform al miljoenen consumenten bereikt en voor 2023 staan nu al 100 nationale en meer dan 500 lokale campagnes voor zelfstandige opticiens op Facebook en Instagram gepland.

Uiteraard is iedereen straks welkom in de sfeervolle lounge waar je onder het genot van een echte espresso, cappuccino of latte macchiato de collecties van tal van topmerken kunt bekijken en inkopen en natuurlijk ook alles kunt horen over (en zien van) de online campagnes die gepland staan. Meer informatie vind je hier en aanmelden kan vanaf nu met een mailtje aan support@nanawoodyandjohn.com

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: