Marchon lanceert nieuwe collectie van Victoria Beckham

september 3, 2019

Post image for Marchon lanceert nieuwe collectie van Victoria Beckham

Victoria Beckham staat bekend als een ambitieuze vrouw die niet door het leven wil gaan als ex-Spice Girl of ‘de vrouw van’. Ze heeft naast haar gezin haar eigen carrière en werkt sinds 2008 aan een prachtig eigen modemerk dat internationaal veel waardering krijgt. Samen met Marchon lanceert ze dit najaar een volledig nieuwe monturen- en zonnebrillencollectie.

Die collectie is de moeite waard en zoals zo vaak bij brillen zit dat behalve in de modellen vooral ook in de details. Zoals de V van Victoria die je terugziet in de uiteinden van de veren en op de neusbrug. Of de ster op sommige andere ontwerpen. De modellen zijn stoer, een beetje oversized en stuk voor stuk heel begeerlijk. Het logo is fraai verwerkt in de neuspads en subtiel op de zijkanten van de veren en in de oortips gegraveerd.

Ook aan de kwaliteit is gedacht. Zo hebben alle zonnebrillen ontspiegelde lenzen van Zeiss en straalt de degelijkheid ook van de scharnieren af.

Kortom, dit is een collectie die er wezen mag en door sterke zelfverzekerde vrouwen gewaardeerd zal worden. En dat is precies wat Victoria wil. Ze ontwerpt graag voor vrouwen die net zo ambitieus zijn als zij en weten dat de juiste accessoires belangrijk bij kunnen dragen aan hun uitstraling. De advies-verkoopprijzen van deze premium collectie variëren van 275 tot 380 euro.

 

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: