LUKX werkt weer samen met Joost Swarte

december 15, 2023

Post image for LUKX werkt weer samen met Joost Swarte

We schrijven meer dan ooit over de ontwikkelingen in de optiek en over de kansen van zelfstandige opticiens om zich op alle mogelijke manieren te onderscheiden. Met hun concept, met hun collecties, met persoonlijke aandacht en unieke marketing. Sommige opticiens doen dat op hun eigen bijzondere wijze en juist dat maakt ze zo aantrekkelijk en succesvol.

Tien jaar geleden ontwierp tekenaar en kunstenaar Joost Swarte voor LUKX Optiekspecialisten in Haarlem een bril die de naam “Quotation Marks” kreeg. Nu, een decennium later, hebben Joost en LUKX zojuist de “Quotation Marks 2 en 3” gelanceerd. Allebei verkrijgbaar als montuur en als zonnebril in drie verschillende kleuren. Van elk model zijn er 100 stuks gemaakt. Ze zijn allemaal genummerd en de eerste kopers ontvangen ook nog eens een zeefdruk van Joost Swarte en een handgemaakt etui van PUC.

LUKX pakt de lancering goed aan met uitgebreide informatie op de website en winkelramen met grote stickers die het verhaal achter deze (zonne)brillen vertellen. Mooi en uniek en ook nog eens perfect uitgevoerd. De liefde voor het vak straalt ervan af en dat is precies waar het om gaat. Iedereen die straks een Joost Swarte “Quotation Marks” draagt zal er trots op en blij mee zijn en LUKX dat in Haarlem sowieso al een begrip is, laat weer zien waar het voor staat.

Hoe leuk is het om zelfstandige opticien te zijn en dit te kunnen doen. Wie overweegt zijn of haar winkel te verkopen zou daar echt nog eens even een extra nachtje over moeten slapen!    

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: