Lekker veel mooie brillen in de media

maart 13, 2018

Post image for Lekker veel mooie brillen in de media

Met NanaWoody&John creëren we met onze blogs en bijvoorbeeld het magazine zelf veel publiciteit voor de zelfstandige opticiens en de merken waarmee we samenwerken. Daarnaast geloven we heilig in samenwerkingen met andere media en voorzien we de aangesloten opticiens van zoveel mogelijk relevante content zodat zij ook lokaal beter kunnen communiceren. Dankzij de samenwerking met Optitrade Retailgroep is het aantal geabonneerde en actief betrokken zelfstandige opticiens overigens enorm toegenomen waardoor we nu met ongeveer de helft van alle zelfstandige opticiens in Nederland samenwerken en nog meer en beter van ons kunnen laten horen. Ook steeds meer mooie merken sluiten zich aan. Recent bijvoorbeeld Barton Perreira en het Spaanse Kaleos.

Dankzij onze contacten met de nationale (mode)pers ontstaan er (weer) tal van mooie initiatieven. Dat wordt gelukkig ook steeds meer zichtbaar.

Gisteren bijvoorbeeld op RTL5 met een lekker zonnebrillen-item in Models in Capetown waarmee vooral een jonge doelgroep bereikt wordt. Op zondag postten de modellen zelf overigens al een vlog op Concentrate Velvet waar Michelle op haar eigen Instagram pagina natuurlijk een foto van plaatste. Uiteraard met een tag naar NanaWoody&John. Zo werkt de sneeuwbal dus op social media! In april zie je de hele serie (en de making-off) terug in het NanaWoody&John magazine dat voor geïnteresseerde consumenten straks bij alle geabonneerde opticiens verkrijgbaar is.

Voor de mannen deze maand weer een prachtige pagina in JFK magazine. Dit keer met BOLON zonnebrillen. En in ELLE magazine een schitterende serie met heel veel (micro) zonnebrillen waaronder de door ons aangeleverde nieuwste modellen van Andy Wolf, Traction Productions en Sama Eyewear. Stuk voor stuk merken die alleen bij de zelfstandige opticien verkrijgbaar zijn. Kopen dus die tijdschriften, zeker als je deze merken verkoopt. Ze doen het prima op de leestafel en houden je up to date qua trends en ontwikkelingen.


2018-03-13-XT-1

Andy Wolf / ELLE

2018-03-13-XT-2

2018-03-13-XT-3

Traction Productions / ELLE

2018-03-13-XT-4

Sama Eyewear / ELLE

2018-03-13-XT-5

BOLON Eyewear / JFK

 

 

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: