Kate Moss wordt het gezicht van Vogue Eyewear

oktober 20, 2010

Post image for Kate Moss wordt het gezicht van Vogue Eyewear

Toen ik laatst in New York was, heb ik ingetekend op een exemplaar van de limited edition van het nieuwe boek met exclusieve foto’s van Kate Moss door Mario Testino. Daarvan zijn er wereldwijd maar 1500 gedrukt en mijn gesigneerde boek ligt inmiddels al weer een paar weken in the Big Apple op me te wachten. Het behoeft dus geen betoog dat ik een fan ben van Kate en gelukkig gaat ze weer iets in onze branche doen. Ze wordt de opvolgster van Gisèle Bündchen die de afgelopen jaren het gezicht van Vogue Eyewear was. De bedoeling is dat er een kleine selectie van Kate’s Favourites komt. Natuurlijk is de nieuwe campagne door Mario Testino geschoten. Alles wat Kate doet is succesvol dus deze campagne zal zeker weer bijdragen aan de populariteit van Vogue Eyewear. Supergoede keuze van Luxottica dus!

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: