Ingezonden brief Charmant

september 3, 2010

Post image for Ingezonden brief Charmant

Geachte klanten en zakelijke relaties.

Na een samenwerking van 5 jaar met LACOSTE sa., kondigen CHARMANT en LACOSTE vandaag aan dat ze hun samenwerking ten aanzien van de eyewear producten zullen beëindigen.

Het was een moeilijke beslissing hoofdzakelijk als we denken aan de continuering van de service naar onze klanten en partners  toe, jammer genoeg waren we niet in staat een gezamenlijke toekomstgerichte strategie te bepalen waardoor wij genoodzaakt werden deze beslissing te nemen.

De licentieovereenkomst eindigt op 31 december 2010 gevolgd door een uitverkoopperiode van 6 maanden, dit wil zeggen tot eind juni 2011. Onze service en distributie zal hierop afgesteld worden.

Na deze periode maken wij er ons hard voor dat de after sales van de LACOSTE brillen die de afgelopen jaren door ons zijn verstrekt gegarandeerd blijft. We streven ernaar om de garantievoorraad gedurende een periode van 3 jaar te kunnen handhaven. Zelfs indien bepaalde producten na een tijdje niet meer te leveren zijn zal ons customer service team er alles aan doen om voor u een toepasselijke oplossing te vinden.

Ondertussen kijken we ernaar uit om onze huidige succesvolle samenwerking met onze licentiepartners te continueren, we  kijken ook vooruit op de introductie van onze nieuw producten zoals “Trussardi dal 1911”, “Tru Trussardi, “Ab-Lib” en nog vele meer die in de nabije toekomst geïntroduceerd zullen worden.

Tot slot, wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om u hartelijk te bedanken voor uw steun en samenwerking met de Charmant Group. We streven ernaar ons steeds te verbeteren en u de allerbeste kwaliteit, design en service te bieden.

Hoogachtend,

Richard de Keijzer
Sales Manager

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: