Informatie, inspiratie en heel veel FUN bij ZEISS

februari 28, 2020

Post image for Informatie, inspiratie en heel veel FUN bij ZEISS

Heb je maandag 9 maart ’s middags of ’s avonds een paar uurtjes over en wil je op een hele leuke en originele manier van alles leren over de ontwikkelingen in de optiek? Dan moet je met je personeel naar het ZEISS Event in de Fabrique in Utrecht!

Eind vorig jaar organiseerde ZEISS een geweldig, verrassend en spraakmakend event in Berlijn. Op en rondom een marketplace met food trucks en relaxte terrasjes kon je socializen, lekker eten en op een speelse manier kennismaken met de nieuwste innovaties.

Het ZEISS event op maandag 9 maart heeft dezelfde opzet. Je kunt er lekker eten, ontmoet er collega’s, ervaart er wat visual reality nu precies is, leert spelen met het fantastische digitale oog op een groot touch screen dat in de winkels straks attractie nummer 1 wordt, hoort er alles over duurzaamheid en welke bijdrage jij en ZEISS daaraan (kunnen) leveren en nog veel veel meer. En dat allemaal vrijblijvend terwijl je ronddwaalt over dit ‘festival’ van het ZIEN.

Natuurlijk zijn er ook plenaire sessies en workshops over verschillende onderwerpen variërend van een ‘deep dive’ sessie over het nieuwe SmartLife brillenglazenprogramma tot een uurtje sparren met de mannen van de Fight Club over hoe je je online marketing kunt verbeteren.

Kortom, een middag of avond ‘well spent’ dus meld je nu direct aan via deze link! Iedereen, dus ook niet ZEISS klanten, zijn welkom en let vooral niet op de uiterste inschrijfdatum. Die is speciaal voor ons met een paar dagen verlengd! See you there!  

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: