Het verschil tussen BOLD XXL en BOLD en de plannen voor 2024

september 28, 2023

Post image for Het verschil tussen BOLD XXL en BOLD en de plannen voor 2024

We zijn het misschien al bijna vergeten maar nog niet zo lang geleden hadden we twee keer per jaar de Centrop Sales en de Hall of Frames in Nijkerk die uiteindelijk samen de Nederlandse Optiekdagen vormden. Na een vergeefse poging die beursdagen naar een andere locatie te verhuizen en een ratjetoe aan (gecancelde) beurzen tijdens en net na de Coronatijd, staken een aantal grote leveranciers en organisaties de koppen bij elkaar met als doel tot één grote Nederlandse beurs te komen. Uit een enquete bleek dat zo’n evenement bij voorkeur 1 keer per jaar georganiseerd zou moeten worden.

Nog voor het zover was sloot NanaWoody&John zich vorig voorjaar bij wijze van experiment aan bij de BOLD voor een beurs in Utrecht die redelijk succesvol werd. Intussen waren er ook andere organisatoren gevraagd om een beursconcept te bedenken. Na heel veel vergaderen werd uiteindelijk besloten om de ervaring met de voorjaars BOLD als uitgangspunt te nemen voor een groot gezamenlijk event. Dat werd de BOLD XXL die afgelopen september gehouden werd.

Conform het plan en met de eerdergenoemde enquete in het achterhoofd zal er komend jaar in september waarschijnlijk weer zo’n grote beurs volgen waarbij het wel de bedoeling is dat er meer ruimte komt voor segmentatie, inspiratie en aanvullende activiteiten of zo je wilt beleving.

Dus niet alleen maar stands van leveranciers die iets willen verkopen maar ook plek voor goede en gevarieerde catering, meer informatie over trends, meer inspirerende ideeën voor de winkels en wellicht een modeshow of iets dergelijks.

In de tussentijd staat het iedereen natuurlijk vrij om andere events te organiseren. De BOLD zelf organiseert in januari op dezelfde locatie in Utrecht nog één keer een kleinere BOLD beurs met minder exposanten en dit keer zonder een NanaWoody&John Lounge zoals afgelopen voorjaar. In de jaren daarna richt de organisatie zich dan op de grote BOLD XXL die 1 keer peer jaar in september gehouden zal worden. NanaWoody&John inventariseert op dit moment de wensen van de partnermerken en komt volgend jaar na succesvolle Days at the Beach, Days at the Club en een supergezellige Summer Party, al of niet in samenwerking met anderen zoals bijvoorbeeld het Centrop, zeker ook weer met een aantal events waarin de beleving altijd centraal staat en het elkaar ontmoeten en inspireren net zo belangrijk is als het schrijven van orders. Van andere initiatieven is ons op dit moment (nog) niets bekend maar uiteraard houden we je op deze website op de hoogte van alle ontwikkelingen.       

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: