Geslaagde Persdag in Amsterdam

februari 7, 2020

Post image for Geslaagde Persdag in Amsterdam

Eens in de zoveel tijd organiseert NanaWoody&John een persdag in Amsterdam om fashion editors en stylisten bij te praten over actuele ontwikkelingen en de nieuwste collecties. Vorige week was het weer zo ver en er was veel te bespreken.

Van de nieuwe website en de webshop/showroom van NanaWoody&John tot UV-bescherming voor de ogen en van bijziendheid bij kinderen tot de introductie van nieuwe merken zoals Scotch & Soda, David Beckham en Eque. M. En natuurlijk vertelden we de media alles over de trends en de nieuwste modellen van uiteenlopende merken zoals Cazal, Garrett Leight, ECO, MODO, Porsche Design, Serengeti, Etnia Barcelona, Silhouette, AM Eyewear, Carrera, Tom Ford, Lafont, RĒVO en Lunor.

Al die merken investeren samen met de aangesloten winkels via NanaWoody&John in actieve promotie. PR en samenwerking met de media zijn daar essentiële onderdelen van en zorgen ervoor dat we straks in tijdschriften en kranten weer heel veel mooie brillen en zonnebrillen gaan zien. Uiteraard gelinkt aan het NanaWoody&John platform en daardoor aan de deelnemende winkels. Want de mooiste (zonne)brillen vind je uiteraard bij de beste winkels. Nu al werd er volop gepost en zagen we op Instagram al veel (zonne)brillen langskomen en voor dit voorjaar is er alweer heel veel in gang gezet. En zo werken we gestaag verder aan het realiseren van onze doelstelling/slogan: “shaping a new era of eyewear experience”.  

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: