Gelukkig hebben we de video nog…

juni 13, 2023

Post image for Gelukkig hebben we de video nog…

Soms moet je een beetje geluk hebben en dat gold zeker ook voor de NanaWoody&John Summer Party met grote modeshow op het strand in Zandvoort. Er was natuurlijk wel een plan B voor slecht weer maar toen Beachclub Bloomingdale twee weken vóór de show afbrandde ging ook dat Plan B letterlijk in rook op. Gelukkig waren de weergoden de organisatie uiteindelijk goed gezind en scheen de zon op 5 juni.

Hoogtepunt van de dag was natuurlijk de modeshow rondom het zwembad van Bernies Beachclub waarvan je hier de video kunt bekijken. NanaWoody&John partnerwinkels krijgen deze video straks ook exclusief om op de schermen in hun winkels te laten zien….

De professionele modellen showden zonnebrillen van AM Eyewear, Barton Perreira, Brett, Cazal, Etnia Barcelona, Henry Jullien, MaxMara, Minamoto, Porsche Design, Rodenstock, Scotch & Soda, Tom Ford, Web, Prada, Persol, Zegna en van een aantal DeRigo merken die dit najaar in Nederland geïntroduceerd worden.

Deze Summer Party werd mogelijk gemaakt door Eyewin, Marcolin, Odé, Hoya, Menrad, Charmant, Rodenstock, EssilorLuxottica en Etnia Barcelona in samenwerking met het Centrop!

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: