Gaan we straks naar München, Milaan of blijven we in eigen land?

november 19, 2021

Post image for Gaan we straks naar München, Milaan of blijven we in eigen land?

Corona zorgt weer voor dilemma’s. In de eerste plaats natuurlijk bij de organisatoren van events. Nog niet zo lang geleden leek alles weer mogelijk maar inmiddels is dat niet meer zo zeker. Er staat genoeg gepland dus laten we hopen dat het allemaal door kan gaan.

Traditiegetrouw is de OPTI in München de eerste vakbeurs van het jaar. Dit keer van vrijdag 14 tot en met zondag 16 januari. München is dichtbij en gemakkelijk te bereiken, de organisatie is er altijd heel goed en dat zal met eventuele Corona maatregelen niet anders zijn en er zijn volop goede hotels die ongetwijfeld ook al veel voorzorgen getroffen hebben. Last minute boeken kan altijd nog natuurlijk dus we kunnen de ontwikkelingen nog even aankijken maar vooralsnog staat de OPTI met vier grote hallen met alle belangrijke leveranciers, prominent op de agenda.

De volgende internationale meeting is in Milaan waar van zaterdag 12 tot en met maandag 14 februari de MIDO gehouden wordt. Dit keer niet gelijk met de Milan Fashion Week dus helaas niet die fijne mode vibe in de stad maar Milaan is ook zonder dat altijd interessant genoeg natuurlijk. Ook hier is het natuurlijk afwachten hoe Corona zich ontwikkeld en of dat invloed gaat hebben op de beurs. Vooralsnog is daar geen sprake van en kunnen we kiezen voor München, Milaan of allebei.

Tussen die 2 events in worden er ook in Nederland beurzen georganiseerd. Op zondag 6 en maandag 7 februari staat een BOLD beurs gepland en het weekend daarvoor op zondag 30 en maandag 31 januari is iedereen welkom bij de Hall of Frames en op maandag de 31ste ook bij de NanaWoody&John ‘Day at the Club’. Wie van dat laatste weekend echt iets leuks wil maken, kan gebruik maken van een speciaal hotel aanbod en voor slechts 79 euro met 2 personen overnachten in het spiksplinternieuwe NIU Hotel direct naast de Harbour Club in Amsterdam waar de NanaWoody&John ‘Day at the Club’ gehouden wordt. Uiteraard geldt ook voor de Nederlandse events dat de Corona ontwikkelingen nog roet in het eten kunnen gooien maar daar gaan we niet van uit. We zijn dan alweer een paar maanden verder en laten we hopen dat er dan weer meer mogelijk is. Ook met de huidige maatregelen zouden de beurzen overdag gewoon gehouden kunnen worden.

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: