Feestelijke uitreiking NanaWoody&John Awards

april 12, 2017

Post image for Feestelijke uitreiking NanaWoody&John Awards

Afgelopen maandagavond bereikte NanaWoody&John een nieuwe mijlpaal toen in Amsterdam de NanaWoody&John Awards uitgereikt werden. Het platform voor zelfstandige opticiens en hun leveranciers weet steeds meer mensen te bereiken en deze avond was daarvan een prachtig voorbeeld. In de feestelijke ambiance van het geheel nieuw gebouwde Strand Zuid genoten de bijna 200 gasten van een heerlijk diner én een geweldige show die in ieder geval duidelijk maakte dat de zelfstandige optiekbranche bruist van dynamiek en passie.

Bij de monturen gingen de Awards naar Esprit, MODO Eyewear, Lunor, Carven en Anne & Valentin.

Bij de zonnebrillen gingen Karen Simonsen voor Prego, Talbot Runhof voor Brendel, Porsche Design, Marni en DITA Eyewear met de beeldjes naar huis.

2017-04-12-W-01

2017-04-12-W-02

2017-04-12-W-03

2017-04-12-W-05

2017-04-12-W-04

In de categorie sportbrillen ging de prijs naar REVO en bij de kinderbrillen naar het vrolijke Little Vinyl Factory.

2017-04-12-W-06

Zeiss mocht zich met DriveSafe brillenglazen de winnaar noemen en er waren speciale EYENOVATION (innovatie) awards voor het 3D concept YUNIKU van HOYA, voor het Eye Protect System van Essilor, voor Silhouette dat haar (randloze) brillen voortaan compleet met brillenglazen gaat leveren om zodoende kwaliteit en design te waarborgen en voor Safilo dat de zonneglazen in de zonnebrillen steeds meer als een integraal onderdeel van het design beschouwt en daarvoor een complete (zonne)glazenfabriek kocht.

2017-04-12-W-07

2017-04-12-W-08

2017-04-12-W-09

De apotheose van de avond was de Award voor Best Store Design. Daarvoor waren 10 onlangs geopende of ingrijpend verbouwde winkels genomineerd die stuk voor stuk laten zien hoe innovatief en ondernemend Nederlandse zelfstandige opticiens zijn. Zowel ZORG als MODE krijgen in die nieuwe winkels alle aandacht en een bezoek is in alle opzichten een belevenis.

De Best Store Design Award ging naar Jochem voor ogen uit Zwolle dat afgelopen jaar de bestaande winkel ingrijpend verbouwde en direct ernaast, op de voormalige parkeerplaats, een state-of-the art OOGZORG-centrum bouwde. Een terechte en verdiende winnaar en een geweldige ambassadeur voor de zelfstandige optiekbranche waar de ZORG VOOR OGEN centraal staat en mooie producten op professionele wijze en met kennis van zaken verkocht worden.

Last but not least! NanaWoody&John is vernoemd naar drie iconische brildragers voor wie hun bril een nadrukkelijk onderdeel van hun imago was en is. Nana Mouskouri, Woody Allen en John Lennon lieten en laten zien hoe een bril gedragen kan worden. Gelukkig zijn er ook in Nederland zulke iconische brildragers. Liedjesschrijver en zanger (zoals hij zelf zegt) Blaudzun is er daar één van. Zijn montuur van het legendarische merk Cazal is een statement dat perfect bij hem past. Daarom ontving ook hij maandagavond een speciale NanaWoody&John Award!

2017-04-12-W-10

Een geweldig feest als deze Awards uitreiking kan alleen maar dankzij de loyale sponsoring van HOYA en Essilor en de support van heel veel leveranciers, merken en winkels die zich al bij NanaWoody&John aangesloten hebben. Zij verdienen allemaal een Award voor hun bijdrage!

Kijk voor alle nominaties even op www.nanawoodyandjohn.com

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: