Fantastische bijdrages van Bobo’s/Serengeti en Max voor Ogen aan Orange Babies project

maart 7, 2024

Post image for Fantastische bijdrages van Bobo’s/Serengeti en Max voor Ogen aan Orange Babies project

Tijdens de NanaWoody&John Night at the Club afgelopen november in Amsterdam, vertelden Fiona Hering en Baba Sylla gepassioneerd over het werk van Orange Babies in Afrika. Al 25 jaar zet die organisatie zich in om te voorkomen dat kinderen van met HIV besmette moeders ook met die ziekte geboren worden. Dat lukt fantastisch en inmiddels doet het nog veel meer. Ik ken Baba en Fiona en het werk van Orange Babies al heel lang dus de link was snel gelegd. NanaWoody&John en haar partner winkels en leveranciers zetten zich dit jaar in om geld in te zamelen zodat er in Zuid-Afrika een nieuwe mobiele kliniek gekocht kan worden.

Inmiddels worden er links en rechts allerlei initiatieven ontwikkeld en zijn de eerste resultaten daarvan zelfs al bekend. Max voor Ogen in Schagen legde van iedere in januari verkochte bril een mooi bedrag opzij en doneerde onlangs de eerste 1.250 euro.

Bobo’s deed hetzelfde voor iedere in februari verkochte Serengeti zonnebril en overhandigde eerder deze week een cheque van maar liefst 5.460 euro aan Fiona en Baba die daarvoor natuurlijk graag naar Scheveningen kwamen.

Dankzij deze twee gulle en betrokken gevers staat de teller begin maart dus al op 6.710 euro en zoals gezegd zijn er nog veel meer mooie plannen in de maak zoals bijvoorbeeld de speciale Scotch & Soda zonnebril waarvan de opbrengst ook naar Orange Babies gaat. Heb je die zonnebril(len) en de bijbehorende display nog niet besteld, doe het dan vandaag nog bij Menrad en draag zo zelf ook een steentje bij!   

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: