6 redenen om nu vol in te zetten op de zonnebrillenverkoop

mei 28, 2020

Post image for 6 redenen om nu vol in te zetten op de zonnebrillenverkoop

Als er ooit een moment was om extra aandacht aan de zonnebrillenverkoop te besteden dan is het nu.

  1. De zon schijnt meer en feller dan ooit, we hebben het mooiste voorjaar sinds jaren en géén zonnebril dragen is gewoon geen optie.
  2. Zonnebrillen worden traditiegetrouw veel op vakantie gekocht maar dankzij Corona blijven we massaal thuis en moeten we in ons eigen land vakantie vieren. Een zonnebril hoort voor veel mensen bij het ultieme vakantiegevoel. Profiteer daarvan en verleid de consument met leuke zomer/vakantie-acties.
  3. Hetzelfde geldt voor de verkoop op luchthavens die normaal gesproken goed is voor een aanzienlijk percentage van de totale verkoop van zonnebrillen. Er wordt niet gevlogen dus ook niet op luchthavens gekocht. Die omzet kan je nu in de winkel realiseren.
  4. In maart en april heeft de verkoop grotendeels stilgelegen dus we hebben iets in te halen en juist met een seizoens-product als zonnebrillen kan dat nu als we ons er extra voor inzetten.
  5. Veel mensen ontvangen deze maand vakantiegeld maar gaan niet op vakantie dus er is budget voor een feel good product zoals een zonnebril.
  6. Zonnebrillen zorgen voor traffic en klanten in de winkel en die zorgen op hun beurt weer voor nieuwe klanten. Dat sneeuwbaleffect is precies wat we nu nodig hebben.

Redenen genoeg dus. Creëer het ultieme vakantiegevoel in je posts op sociale media, plaats advertenties, bel de krant voor een column over het belang van goede oogbescherming, doe een Google Ad campagne in je regio en pas je website aan zodat niemand er omheen kan!  

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: