Vacature: Accountmanager lenses

mei 9, 2018

Werken bij Essilor Nederland betekent werken binnen een innovatieve organisatie met een sterk internationaal karakter. De Essilor Group is aanwezig in meer dan 100 landen ter wereld, waar in totaal meer dan 58.000 medewerkers zich inzetten voor Essilor’s missie. In Nederland is het productielab en commerciële kantoor gevestigd in Zevenaar (Gelderland), waar ongeveer 175 personen werkzaam zijn.
De Essilor Group kent 5 gemeenschappelijke waarden die door alle medewerkers nageleefd een gerespecteerd worden: innovatie, samenwerken, culturele diversiteit, wederzijds respect en vertrouwen en ondernemersgeest. Deze waarden zorgen voor de eensgezindheid van alle medewerkers en een optimale effectiviteit in het realiseren van onze gezamenlijke missie en doelstellingen.

Titel Accountmanager lenses
Dienstverband Fulltime
locatie Zevenaar
functie

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van brillenglazen aan opticiens in jouw regio. Je bent dé sparringspartner voor de opticien als het gaat om ontwikkelingen in de branche, margeverbetering en marketingplannen. Op deze manier verbeter je samen de business. Ook vertegenwoordig je Essilor op (inter-)nationale beurzen en geef je trainingen aan opticiens. Je werkt nauw samen met collega`s van de afdeling Marketing en Customer Service om de topservice van Essilor te blijven verbeteren. Kortom: je hebt een belangrijke rol in het versterken van de commerciële positie van Essilor.

wij vragen

Je functioneert op HBO werk- en denkniveau. Je bent communicatief vaardig, zeer gedreven en hebt een commerciële instelling. Je bent klant- en servicegericht, cijfermatig onderlegd en je hebt ervaring in de buitendienst binnen de retail. Ervaring in de optiek is een pré.

wij bieden

Een modern en uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een lease-auto, een aandelenregeling met performance shares, mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en een goede pensioenregeling. Verder bieden we een uitdagende functie in een moderne internationale organisatie, waar je de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen.

ons postadres

Essilor Nederland B.V.
t.a.v. T. Bosscha
Marconistraat 9
6902PC  Zevenaar

telefoon 0316 580 580
e-mail adres sollicitatie@essilor.nl
Be Sociable, Share!